Give them what they want

Mensen doen onze leefomgeving van alles aan, om daarmee maar geld te verdienen.

Geef mensen gewoon wat ze willen: dat geld.
Dan hoeven ze onze leefomgeving niet meer stuk te maken.

De Nam in Groningen: geef ze het geld dat ze in feite uit de grond proberen te boren. Kost niets, dat geld, het is gewoon een getal in een spreadsheet.

Monsanto: geef ze dat geld.

Walvisjagers: geef ze dat geld.

Het kost allemaal niets. En dan laten ze iedereen met rust (is de deal).

Besef waar we mensen toe brengen, als we mensen massaal van toegang onthouden. Besef waar we mensen toe brengen als we de psychologie van existentieel tekort kunstmatig implementeren vanaf geboorte, met alle vervolg boodschappen van dien.

Besef waar we mensen toe brengen als we hen van zoiets afschuwelijk simpels als betaalmiddel onthouden, van directe toegang tot het leven onthouden. Het kost niets.

Met bestaansgeld en de 1 ton rectificatie creatie, hebben ze dat geld al beschikbaar, ze hoeven er niet eerst iets voor kapot te maken. Kost niets. Maar wat een gigantische winst!

Dus, bevrijd niet de dieren, niet de omgeving, nee, bevrijd de mens. Bevrijd de mens van haar moeten vinden van manieren om geld naar zich toe te klauwen, om überhaupt in leven te kunnen zijn. Zo is de wens tot leven zelf de vernietiging op aarde. Bevrijd de mens hiervan.

Deze bevrijding van de mens kost niets, helemaal niets. En daarmee zijn dieren, de omgeving, en nog zoveel meer ook bevrijd. De toekomst, en alle levenspotentie is ermee bevrijd.

Zie wat een teringzooi we op aarde maken, omdat we de mens nog steeds niet bevrijd hebben. Bevrijd van iets dat zo afschuwelijk simpel is, dat je broek ervan afzakt.

Mensenhandel, prostitutie, you name it. Je denkt toch niet dat het allemaal toeval is, wat er gaande is? Vrouwen die voor een schijntje beschikbaar zijn wanneer mannen het willen. Het hele leven dat maar beschikbaar moet zijn op de manier dat mannen het wilden, zich uitlevend met oorlogsspelletjes, die ze proberen te verkopen als vrede. En nu is iedereen zo geworden. Omdat datgene wat mannen als hun middel gebruikten nog steeds aanwezig is: iedereen onthouden van hun vrije levenstoegang. Iedereen onthouden van hun niets kostende, vrije levenstoegang, ook in je toekomst….. het moeten klauwen strekt zich zo dus vanzelf uit naar de toekomst.

En nu heb ik het nog niet eens gehad over de totaal nutteloze aanname dat de economie alsmaar moet groeien. Dat is niet waar en is ook nooit waar geweest. Nogal belangrijk voor de ‘milieubeweging’……..

En het is zo afschuwelijk eenvoudig om het oude niet meer over te dragen naar de volgende generaties. Met het bevrijden van de volgende generaties van de tirannie die mannen ooit hebben aangelegd, bevrijden we heel het leven op aarde.

De tirannie van de verboden vrije levenstoegang…… het belast al het leven.

Het iemand in ons midden bevrijden van die tirannie is zo afschuwelijk eenvoudig dat je broek ervan afzakt: zelf die tirannie niet uitvoeren, samen, naar 1 persoon: door laten stromen. En dan naar de volgende……

Being the normal embeddors and protectors of life.

new-zero-point